Halk TV PKK'nın sözcülüğünü yaptı: Saldırıyı Türkiye'ye yıktı

Paris'te Ahmet Kaya Kültür Merkezi'ne gerçekleştirilen saldırıda çok sayıda kişi yaralandı. Saldırgan yakalandı ve o kişinin daha önceden sabıkası bulunan bir Fransız vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Ancak her fırsatta PKK sözcülüğü yapan CHP medyası Halk TV yine şaşırtmadı.

Fransa'nın başkenti Paris'te yer alan Ahmet Kaya Kültür Merkezi yakınlarında gerçekleştirilen silahlı saldırı sonrası üç kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Yaralanan üç kişiden birinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Öte yandan etkisiz hale getirilen saldırganın geçtiğimiz sene de göçmen kampında kılıçla saldırdığı ortaya çıktı.

DAHA ÖNCE DE GÖÇMENLERE SALDIRMIŞ

Uluslararası ajanslardan gelen son bilgilere göre saldırgan etkisiz hale getirildi ve tutuklandı.

Fransız medyası saldırganın 69 yaşında olduğunu yazdı. Saldırının arkasındaki neden ve zanlının terör bağlantısı olup olmadığı henüz bilinmiyor ancak saldırganın, geçtiğimiz yıl da göçmenlerin kaldığı kampa kılıçla saldırdığı ortaya çıktı. Bu olayın ardından ceza lan ve cezasını tamamlayan saldırganın 15 gün evvel tahliye olduğu öğrenildi. Geniş güvenlik önemlerinin alınan bölgeye giriş çıkışlar kapatıldı.

HALK TV YİNE PKK'NIN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPTI!

Halk TV sunucusu, PKK'nın sözcülüğünü üstlenerek Fransız savcılığının resmi açıklamasını itibarsızlaştırmak için “Türkiye’de seçim sürecine girmişken bu saldırı akıllarda soru işareti bıraktı” diyerek Türkiye'yi suçladı.

Gazeteci Fehim Taştekin de “Türkiye seçim sathı mailindeyken, olağanüstü şeyler bekleniyor. Burası ırkçıların hedefi olacak bir yer değil.” diyerek adeta PKK'nın yayın organıymışçasına Türkiye aleyhinde açıklamalarda bulundu.

Halk TV PKK'nın sözcülüğünü yaptı: Saldırıyı Türkiye'ye yıktı ile ilgili etiketler Halk TV PKK Paris

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.