CHP'li belediyelerdeki üst düzey akraba atamaları Can Ataklı'yı bile rahatsız etti! "Olur mu ulan!"

31 Mart seçimlerini kazanan CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları CHP yandaşı Can Ataklı'yı bile rahatsız etti. Ataklı'nın "Yeni seçilen belediye başkanları, kendi eş ve yakınlarını belediyelerde görevlendirmek için çabalıyorlar. Olur mu ulan böyle bir şey!" sözleri gündem oldu.

This browser does not support the video element.

Yerel seçimlerin ardından CHP'li belediyelerde üst düzey akraba atamaları çığrından çıktı.

CHP'li başkanların ilk icraatları liyakatsiz akrabalarını önemli görevlere getirmek oldu.

Skandal akraba atamaları CHP yandaşı Can Ataklı'yı bile rahatsız etti.

"OLUR MU ULAN BÖYLE BİR ŞEY!"

"Yeni seçilen belediye başkanları, kendi eş ve yakınlarını belediyelerde görevlendirmek için çabalıyorlar. Olur mu ulan böyle bir şey!" diyen Ataklı şöyle devam etti: 

"Şu anda CHP'lilerin uğraştığı şey ne biliyor musunuz? Yeni seçilen belediye başkanları, kendi eş ve yakınlarını ya da partiden gelen talepler doğrultusunda bir takım kişileri belediyelerde görevlendirmek için çabalıyorlar. Olur mu ulan böyle bir şey! Onun, burada seçilenin karısı öbür belediyede başkan yardımcılığına atanıyor. Falanca yerdekinin kardeşi, kaynı, yeğeni, bilmem nesi oradaki belediye başkanlığına... Şu anda bununla uğraşıyoruz. Akılalmaz bir şey bu." 

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!