İlk icraatleri torpil transferi... CHP'li belediyelerde üst düzey akraba atamaları çığrından çıktı!

Yerel seçimlerin ardından CHP'li belediyelerde üst düzey akraba atamaları çığrından çıktı. CHP'li başkanların ilk icraatları liyakatsiz akrabalarını önemli görevlere getirmek oldu. İşte Sarıyer, Eskişehir, Ataşehir, İzmir, Muğla ve daha pek çok CHP'li belediyelerdeki akrabalara iş kıyakları...

Yerel seçim sürecinde 'adam kayırma', 'rüşvet', 'yolsuzluk' üzerinden hiçbir belge ve delile dayanmadan algı operasyonu yürütenlerin foyası bir bir dökülüyor. 

CHP'li yeni başkan adayları eşe dosta ve akrabaya koltuk dağıtmaya başladı.

İlk icraatleri torpil transferi... CHP'li belediyelerde üst düzey akraba atamaları çığrından çıktı!

EŞİNİ MÜDÜR OLARAK ATADI

CHP'li Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Başkan vekili Hüseyin Coşkun'un eşi Filiz Coşkun, Kültür İşleri Müdürü olarak atandı.

İlk icraatleri torpil transferi... CHP'li belediyelerde üst düzey akraba atamaları çığrından çıktı! - Resim : 2

ODUNPAZARI BAŞKANININ KIZI, BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Bir diğer kıyak ise Eskişehir'de yaşandı. Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un kızı Tutku Kurt Bayyurt, Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

İlk icraatleri torpil transferi... CHP'li belediyelerde üst düzey akraba atamaları çığrından çıktı! - Resim : 3

 ATAŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN LİYAKAT ATAMASI...

 Ataşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Onursal Adıgüzel'in eşi Elif Duygu Adıgüzel Çekmeköy Belediyesi başkan yardımcısı olarak atandı.

İlk icraatleri torpil transferi... CHP'li belediyelerde üst düzey akraba atamaları çığrından çıktı! - Resim : 4

ORTAĞINA YARDIMCILIK VERDİ

Muğla'da imar komisyon başkanıyken usulsüzlük yaptığı iddia edilen bir videolu ses kaydı ortaya çıkan ve hakkında rüşvet soruşturması başlatılan CHP'li Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, emlak şirketinde ortağı olan avukat Merve Fidem Barut'u, Menteşe Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirdi.

İlk icraatleri torpil transferi... CHP'li belediyelerde üst düzey akraba atamaları çığrından çıktı! - Resim : 5

CHP'Lİ VEKİLİN YEĞENİNE İŞ KIYAĞI

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay başkanlık koltuğuna oturur oturmaz Karabağlar Belediyesi'nde özel kalem müdürlüğü yapan CHP Malatya milletvekili Veli Ağababa'nın yeğeni Nermin Özgül'ü, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işe aldı. Tugay, Karşıyaka Belediyesi'ndeki eski kalem müdürü Gülçin Yörük'ü de yanına aldı.

 

 

 

 

 

 

 

İlk icraatleri torpil transferi... CHP'li belediyelerde üst düzey akraba atamaları çığrından çıktı! ile ilgili etiketler CHP Sarıyer Belediye Eskişehir Ataşehir İzmir Yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.