CHP zihniyeti: Halk TV'den Gökhan Zan'a sansür! Eleştiriler başlayınca mikrofonu aldılar...

TİP'in Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Gökhan Zan, CHP'nin adayı Lütfü Savaş'ın depremdeki ihmallerini anlatmaya başlayınca Halk TV muhabiri mikrofonu alarak Zan'ın sözlerine sansür uyguladı.

This browser does not support the video element.

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski milli futbolcu Gökhan Zan'ı resmen aday gösterdi.

Gökhan Zan, düzenlediği basın toplantısı sırasında CHP'ye ve Lütfü Savaş'a seslenerek, "Deprem suçlarına adı karışmış yeniden aday göstermeniz kabul edilemez. Yaptırdığınız hiçbir anket enkazda yaşaımını yitiren gerçeğinden daha doğru sonuç vermez." ifadelerini kullandı.

Gökhan Zan, CHP'nin adayı Lütfü Savaş'ın ihmallerini anlatmaya başladığı sırada CHP'nin yayın organı Halk TV'nin muhabiri mikrofonu Gökhan Zan'ın önünden alarak sansür uyguladı.

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!