CHP ittifakını açıklayan DEM Partili Ahmet Saymadi bakın kim çıktı! Karakolu basıp kendini patlatan teröriste övgü dolu sözler...

DEM Parti ile CHP'nin ittifak yaptığını açıklayan DEM Parti PM üyesi Ahmet Saymadi'nin 2015 yılında PKK'nın Tunceli'deki karakol baskınında teslim olmamak için kendisini patlatarak öldüren terörist için attığı tweet yeniden gündem oldu.

DEM Parti ile CHP'nin 22 ilçede ittifak yaptığını açıklayan DEM Parti Parti Meclisi üyesi Ahmet Saymadi, 2015'teki PKK'nın Tunceli'deki karakol baskınında yakalanmamak için kendisini patlatan terörist için attığı tweet yeniden gündem oldu. 

"O GERİLLA TEPEDEN TIRNAĞA İRADE VE İNANÇ ABİDESİ"

Bir polisimizi şehit eden o terörist için “Dersim’de polise teslim olmamak için üzerindeki bombayı patlatan gerilla tepeden tırnağa irade ve inanç abidesi” diyen Saymadi, bu tweeti nedeniyle terör propagandası yapmak suçundan hapis yatmıştı. 

Bu sözlerin sahibi şimdi CHP listelerinden seçime girip İstanbul'da bugüne kadar ki en ciddi yerel yönetim gücüne ulaşmayı amaçladıklarını söylüyor.

HAİN SALDIRIDA BİR POLİSİMİZ ŞEHİT OLMUŞTU

Tunceli'deki o hain saldırıda bir polisimiz şehit olmuştu. 

ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNU İNCİTİR...

Saymadi'nin o tweetinin yeniden gündem olmasının ardından vatandaşlar CHP'ye oy verip bu teröristleri meclise sokmanın her şeyden önce o şehidimizin ruhunu inciteceğini belirterek tepki gösterdi. 

PKK
Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber