Cevat Öncü kimdir? CHP Samsun Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü mesleği ne, kaç yaşında, aslen nereli?

Cevat Öncü kimdir sorusu CHP Samsun Belediye Başkanı adaylığı açıklandıktan sonra merak konusu oldu. Peki, CHP Samsun Belediye Başkanı Adayı Cevat Öncü kimdir? Eğitimi, mesleği nedir? Cevat Öncü kaç yaşında ve nerelidir?

CHP'nin Samsun Belediye Başkan Adayı belli oldu. 21 Aralık'ta yaplan Parti Meclisi toplantısında 3'ü büyükşehir olmak üzere 9 ilin belediye başkan adayları açıkladı. Samsun Belediye Başkan Adayı ise Cevat Öncü olarak duyuruldu. Peki, Cevat Öncü kimdir? CHP Samsun Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü kaç yaşında, nereli? İşte, Cevat Öncü'nün biyografisi...

CHP SAMSUN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CEVAT ÖNCÜ KİMDİR?

Cevat Öncü kimdir? CHP Samsun Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü 1963 yılında Samsun'da dünyaya geldi. İlk ve orta Öğrenimini Samsun`da tamamladı. 1984 Yılında Yıldız Teknik Üniversitesinden mezun oldu.

1985-1987 yılları arasında özel bir şirkette şantiye mühendisi olarak çalıştı. 1988-2004 yılları arasında kurucu ortağı olduğu PALET Mimarlık Mühendislik Limited Şirketinde proje üretimi alanında çalıştı. Yine 1988 yılında kurucu ortağı olduğu BARET İnşaat San.ve Tic.Ltd.Şti ile halen Müteahhitlik alanında çalışmalarına devam etmektedir.

1996-2013 yılları arasında Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve 2000-2004 yılları arasında TOBB Sektör Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 2002-2011 yılları arasında çeşitli dönemlerde Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Asbaşkanlık görevlerinde bulundu. 2000-2002 ve 2014-2016 dönemlerinde İMO Samsun Şube Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

CEVAT ÖNCÜ ÖZEL YAŞAMI

Cevat Öncü evli ve 3 çocuk babasıdır.

Erzurum'dan acı haber geldi! Astsubay şehit oldu! İTO yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI!
Sonraki Haber