Camdaki Kız Nalan'a Maraşlı Şoför Hayri Geliyor! İşte Burcu Biricik'in Yeni Partneri

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakteri için yeni bir isim daha ortaya atıldı. Yeni sezona yeni oyuncularla bomba girmeye hazırlanan Camdaki Kız’da Nalan’ın aşk olacağı şoförünün kimin olacağı konusunda ayrıntılar ortaya çıktı.

Kanal D’nin bomba etkisi yaratan dizilerinden biri olan ve başrollerinde Burcu Biricik’in yer aldığı Camdaki Kız geçtiğimiz haftalar içerisinde sezon finali yaparak kısa bir ara vermişti. Dizinin sezon finalinde şoför Hayri konusunda yeni iddialar sosyal medyada çalkalanırken gölgesinin geçtiği yeni sezon fragmanı da şimdiden büyük bir merak içerisinde takibe alındı.

Gerçek hayattan esinlenerek Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisinin hikayesinde geçen Hayri karakteri içinde heyecanlı bekleyiş şimdiden son buldu. Karşısına çıkacak olan yeni şoförü Hayri’ye aşık olacak Nalan hem kendi hayatını hem de çevresindekilerinin yaşamını baştan sona değiştirecek.

Nalan’ın son bölümde gelinlikle annesinin kapısına dayandığı o anlarda yaka kartında Hayri yazan birisinin görülmesi aslında Camdaki Kız yeni sezonu için bir işaret olmuştu.

Maraşlı dizisinin 2. yeni sezonunda kadroda yer almaması beklenen yakışıklı oyuncu Burak Deniz’in Camdaki Kız dizisinde Nalan’ın aşık olacağı yeni şoförü Hayri’yi canlandıracağı iddiaları bir anda hayranlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Şimdiden adı geçen diğer isimler arasında Çukur dizisinin eski oyuncuları Erkan Kolçak Köstendil ve Cihangir Ceyhan’ın adı geçse de yine de Burak Deniz’in bir adım önde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması! Yarışmacılardan Filistin mesajı geliyor! 8 Mayıs 2024 at yarışı programı belli mi? Hangi hipodromlarda koşu var
Sonraki Haber