Çağlar Söyüncü Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor! Beklenen transfer sonunda bitti: İşte sözleşmenin detayları

Fenerbahçe, Atletico Madrid forması giyen Çağlar Söyüncü'nün kiralık transferi için İspanyol deviyle anlaşma sağladı.

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i transfer eden Fenerbahçe'nin Çağlar Söyüncü'de de resmi imzayı beklediği ortaya çıktı.

Sarı-lacivertliler, uzun süredir peşinde olduğu Çağlar Söyüncü'nün kiralık transferi konusunda Atletico Madrid ile anlaştı.

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü'nün 6 aylık kiralık transferi için Atletico Madrid ile anlaşma sağladı. Anlaşmada satın alma opsiyonu bulunmuyor. 

"FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIK"

Atletico Madrid Sportif Direktörü Andrea Berta da Çağlar transferi için "Fenerbahçe ile anlaştık" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'A GELİYOR

Milli futbolcunun sağlık kontrolleri için en geç pazar gününe kadar İstanbul'a geleceği belirtildi. Çağlar Söyüncü'nün sağlık kontrollerinin ardından Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacağı duyuruldu.

SIMEONE'YE FENERBAHÇE İÇİN DİRENDİ

Diego Simeone'nin aksi yöndeki isteğine karşılık Çağlar, Fenerbahçe'ye gelmek istediğini belirtti ve Milan, Fulham, Roma, Porto kulüplerini geri çevirdi.

9 MAÇA ÇIKTI

Sezon başında 5 yıllık Leicester kariyerine nokta koyarak Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü, İspanyol ekibinde bugüne dek 9 maçta görev alırken sahada kaldığı 212 dakikada 1 sarı 1 de kırmızı kart gördü

2024'te En çok sevilen Spor ve Aksiyon Oyunları Schengen vize ücretlerine büyük zam Beşar Esad'ın eşi Esma Esad, lösemiye yakalandı
Sonraki Haber