Çağlar Söyüncü

21 yaşındaki başarılı stoper Çağlar Söyüncü İzmir doğumludur. Kariyerine Menemen Bld. Spor'da başladı. Daha sonra sırasıyla Bucaspor, Aliağa Futbol ve Altınordu takımlarında forma şansı buldu. Oyuncunun başarılarını Alman ekiplerinden SC Freiburg fark edince transfer kaçınılmaz oldu ve oyuncuyu 2.5 milyon euro bonservis bedeli ile renklerine bağladı. Çağlar, kariyeri boyunca 3 gol atarken 1'de asist gerçekleştirdi. Transfermarkt değeri 7 milyon euro. Bonservisi ise 2021'de son bulacak.

Fenerbahçe Çağlar Söyüncü için kararını verdi
Fenerbahçe'nin Sivas maçı ilk 11'i belli oldu! Çağlar Söyüncü kararı.. Çağlar Söyüncü'den özür paylaşımı: "Tüm sorumluluğu ben üstleniyorum"
Fenerbahçe'yi yıkan Çağlar Söyüncü gelişmesi! O maçları kaçıracak Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü geri dönüyor Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı kadrosu açıklandı! Mert Hakan şoku... Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Oyuna devam edemedi Ali Koç Çağlar Söyüncü ile ilgili inanılmaz gerçeği açıkladı Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü kadroya alındı Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'yü açıkladı Çağlar Söyüncü kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Ve Çağlar Söyüncü Fenerbahçe için İstanbul'a geldi Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'yü resmen açıkladı! Çağlar Söyüncü Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor Fenerbahçe Çağlar Söyüncü transferini bitirdi Fenerbahçe Çağlar Söyüncü'ye kavuşuyor Fenerbahçe Çağlar Söyüncü için beklemeye geçti Ali Koç'u durdurabilene aşk olsun coştu bir kere! Milli yıldız geliyor Çağlar Söyüncü için flaş Roma iddiası Ali Koç Milli yıldızı ikna etti, Ocak'ta imzaya geliyor Diego Simeone Çağlar Söyüncü'yü bırakmıyor Çağlar Söyüncü için Fenerbahçe ve Beşiktaş yarışta Ali Koç transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor Ali Koç gözünü kararttı, Türk yıldızı getiriyor Diego Simeone'den Çağlar Söyüncü'ye tam not Çağlar Söyüncü'yü resmen duyurdular! İşte yeni takımı... Çağlar Söyüncü imzayı çoktan atmış... İşte yeni takımı Çağlar Söyüncü'nün yeni takımı belli oldu! Haluk Levent deprem için AHBAP'a yardım gönderen isimleri açıkladı Çağlar Söyüncü Türkiye için yardım topladı