Bursa'da mide bulandıran olay! Genç kadın ağabeylerinin yıllarca taciz ve istismarına uğradığını itiraf etti

Bursa’da yaşayan 32 yaşındaki N.Ş. isimli bir kadın, 7 yaşından 18 yaşına kadar ağabeyleri S.Ş. (38) ile K.Ş.’nin (35) tarafından taciz ve cinsel istismara uğradığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Bugüne kadar susma nedeninin ağabeylerinin tehditleri olduğunu, başından geçenleri anlattığı ev arkadaşından cesaret aldığını belirten N.Ş., “Benim yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemiyorum. Ağabeylerimden de bu dünyada hesap sorulmasını istiyorum." ifadelerini kullandı.

N.Ş. isimli kadın, 7 yaşından 18 yaşına kadar ağabeyleri S.Ş. ve K.Ş.’nin cinsel taciz ve istismarına uğradı. Aldığı tehditler sonucu, yaşadıklarını kimseye anlatamayan N.Ş., 18 yaşına geldiğinde çalışmaya başladı. Bir süre sonra da evlilik yapan N.Ş.'nin bir çocuğu oldu. Kısa süreli evliliğin ardından boşanan N.Ş., arkadaşı Filiz Z. ile aynı evde kalmaya başladı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"