Burçlara göre şans oyunları... Hangi burç hangi şans oyununu oynamalı?

Burçlara göre şans oyunları çok merak ediliyor. Astrolojiyle yakından ilgilenen her bir kimse şanslı olduğu konularla ilgili de burçlarının karakteristik özelliklerini gösteriyor. Burca inanıyorsanız şansa da inanıyorsunuz demektir. Peki hangi burç hangi şans oyununu oynamalı? Koç, Boğa, Yengeç, Oğlak, Balık, Terazi, İkizler, Akrep burçları sayısal mı oynamalı, at yarışı mı?

Burcunuza inanarak sayısal loto kuponu doldurduğunuz olduysa haberimizde tam size göre. Zira burlara göre şans oyunularını sizler için derledik. Hayatımızı birçok anlamda etkileyen burçlar, hangi şans oyunlarını oynamamız gerektiğini de bizlere söylüyor. Peki Hangi burç hangi şans oyununu oynamalı? Koç, Boğa, Yengeç, Oğlak, Balık, Terazi, İkizler, Akrep burçları sayısal mı oynamalı, at yarışı mı?

BURÇLARA GÖRE ŞANS OYUNLARI...

Koç

Burçlara göre şans oyunları konusunda belki de en talihlisi Koç burcudur. Milli Piyango oynamasını tavsiye ettiğimiz Koç burcu insanı, özellikle 8 ile başlayan Milli Piyango bileti almalıdır. Ya da biletinin son rakamı 8 olmalıdır.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"