Buğra Gülsoy ve eski eşi Nilüfer Gürbüz'den sürpriz paylaşım

Güner önce 5 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandıran oyuncu Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz, boşanma sonrası ilk kez bir araya geldi. Oğulları Cem için bir araya gelen eski eşler, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmediler.

Kuzey Güney, Aşk Yeniden ve Dünyayla Benim Aramda gibi iddialı projelerde yer alan ve ilk evliliğini meslektaşı Burcu Kara ile yapan 41 yaşındaki oyuncu Buğra Gülsoy, 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile nikah masasına oturdu. Bu evlilikten Cem adında bir erkek çocukları olan ikili boşanma kararı aldı. Evliliklerini gözlerden uzak yaşayan çift, geçtiğimiz günlerde tek celsede boşandı.

1 Mart'ta anlaşmalı olarak tek celsede evliliklerini sonlandıran çiftin çocuklarının velayeti anneye verildi. Kısa süre önce evliliklerini sonlandıran Buğra Gülsoy ve Nilüfer Gürbüz'den sürpriz hamle geldi. Eski eşler, boşandıktan sonra bir araya geldi.

ESKİ EŞİ VE ÇOCUĞUYLA FOTOĞRAF PAYLAŞTI


Gürbüz, eski eşi ve oğluyla çekilen bir fotoğrafını kalp emojisiyle Instagram sayfasının hikayeler bölümünden paylaştı. Yakışıklı oyuncu da bu poza kayıtsız kalamayarak, Nilüfer Gürbüz'ün paylaşımına kendi sosyal medya hesabında yer verdi.

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Bakan Fidan'dan İsrail'e uyarı: Tariz edilemez felakete tanık oluruz! Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Sonraki Haber