5 yıllık evlilikte kriz! Nilüfer Gürbüz ile Buğra Gülsoy boşanıyor

Sadece 1 yıl evli kaldığı meslektaşı Burcu Kara'dan boşandıktan 7 yıl sonra Nilüfer Gürbüz ile evlenen 41 yaşındaki oyuncu Buğra Gülsoy'dan kötü haber geldi. 2018 yılında nikah masasına oturan Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz'ün boşanmak için harekete geçtiği öğrenildi.

İlk evliliğini 2011 yılında oyuncu Burcu Kara ile yapan Buğra Gülsoy'un mutluluğu sadece 11 ay sürmüştü. Burcu Kara ile Buğra Gülsoy, 2 Ağustos 20212'de tek celsede boşanmıştı. Buğra Gülsoy’a İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açan Burcu Kara, ‘evlilikle bağdaşmayan ağır kusurlu davranışları’ olduğunu öne sürmüş, “Evliliği sürdürme planı yoktu. Kusurum olmadığı halde evi terk etti. Boşanmak istediğini bana cep mesajıyla bildirdi” demişti.


Yakışıklı oyuncu, Burcu Kara'dan boşandıktan 7 yıl sonra ikinci evliliğini Nilüfer Gürbüz ile yapmıştı. Şile'de kır düğünüyle evlenen çiftin, evlendikten yaklaşık 1 yıl sonra Cem adını verdikleri çocukları dünyaya gelmişti. Buğra Gülsoy ile 2018 yılında nikah masasına oturduğu Nilüfer Gürbüz boşanma kararı aldı.

Nilüfer Gürbüz

ANLAŞMALI BOŞANACAKLAR

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Nisan ayında 4 yaşına girecek olan Cem adında bir oğulları olan çift aldıkları ortak kararla evliliklerini anlaşmalı olarak bitirmeye hazırlanıyor. Yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeniyle evliliklerini yürütemeyen çift, oğulları için arkadaşça görüşmeye devam edecek.

Buğra Gülsoy geçen aylarda Ceyda Düvenci’nin programına konuk olmuş ve “Aşkın geçici olduğuna inanıyorum, geriye kalan sevgi olunca ilişki uzun sürüyor. Bizim de Nilüfer’le öyle oldu. Nilüfer dünyanın en troll insanı… Ben çok sıkıcı biriyim, derin depresyonlarım oluyor. Onları zaman zaman üzüyorum” demişti.

Nilüfer Gürbüz

5 yıllık evlilikte kriz! Nilüfer Gürbüz ile Buğra Gülsoy boşanıyor ile ilgili etiketler Buğra Gülsoy boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.