Bu hafta sinemalarda hangi filmler var? İşte 17 Haziran'da vizyona giren filmler

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli, 9 film vizyona girdi. Bu haftanın "vizyondaki filmler" listesinde şu yapımlar yer alıyor: Asi Prenses (Pil's Adventures), Senkronik (Synchronic), Son Seans: MTTH, 41 Kere Maşallah, Okul Tıraşı, Geçmişe Dönüş (Memory), Mühr-ü Musallat – Perihan ve Yaşamaya Bak (C’mon C’mon)

GEÇMİŞE DÖNÜŞ

Gerilim ve aksiyon tutkunlarını sinemaya çekecek Geçmişe Dönüş (Memory), peşindekilerden kurtulmak için çok geç olmadan yıllardır kazandığı becerilerini kullanmak zorunda olan bir suikastçının hikayesini konu ediniyor. Film, hafıza kaybı yaşayan kiralık bir suikastçı olan Alex’in emekli olmadan önce son bir görevle mücadele edişini anlatıyor. 

Tür: Aksiyon, Gerilim
Süre: 1s 54dk
Yönetmen: Martin Campbell
Oyuncular: Liam Neeson, Guy Pearce, Monica Bellucci

Fragman:

https://youtu.be/naykeGfGvls

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"