Boşanma haberlerine Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan açıklama

2019 yılında evlenen iş insanı Uğur Akkuş ile ünlü manken Ebru Şallı son dönemde boşanma iddialarıyla gündemden düşmüyor. Evliliklerini bitirme kararı aldığı iddia edilen ikili cephesinden ilk açıklama Ebru Şallı'dan gelmiş, ünlü manken ''Henüz açılmış herhangi bir boşanma davası yoktur. Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman biz de fikir ayrılıkları yaşıyoruz'' şeklinde bir açıklama yayınlamıştı. Ebru Şallı'nın ardından eşi Uğur Akkuş da sessizliğini bozdu.

Daha önce Ozan Orhon ve Harun Tan ile iki evlilik yapan Ebru Şallı, 2019 yılında Uğur Akkuş ile evlenmişti. Geçtiğimiz aylarda trafikte arabanın içinde eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla gündeme gelen Ebru Şallı boşanma haberleriyle son dönemde sıkça adından söz ettiyor.

Ebru Şallı'nın 4 yıllık eşi Uğur Akkuş'la boşanacağı iddia edildi. Ünlü mankenin eşi Uğur Akkuş, konuya ilişkin sosyal medya hesabından sessizliğini bozdu.

''BOŞANMA HAZIRLIĞINDA OLDUĞUMUZ YALAN''

Uğur Akkuş, Ebru Şallı ile boşanacağı iddialarıyla ilgili sosyal medya sayfasından şu açıklamayı yaptı: "Son 2 gündür çıkan haberlerle ilgili işlerimin yoğunluğundan dolayı açıklama yapma fırsatı bulamadım ancak beni çevreden aryanların artmasından dolayı bu açıklamayı yazma gereksinimi duydum. Boşanma haberleri her zaman olduğu gibi asılsız olup, evleri ayırdığımız, boşanma aşamasında olduğumuz doğru değildir! Eşimin belirttiği gibi her evlilikte ve ilişkide olduğu gibi zaman zaman fikir ayrılıklarımız olmuştur. Bunun olması da gayet normaldir. Bizler robot değiliz, her zaman gülelim, eğlenelim, mutluluk pozu verelim, hem de ülke olarak böyle bir yas yaşarken! Tekrar altını çizerek belirtiyorum; boşanma haberleri yalan, evleri ayırdığımız yalan. Boşanma hazırlığında olduğumuz yalan, herkes işine baksın."

''HENÜZ AÇILMIŞ BİR BOŞANMA DAVASI YOK''

Ebru Şallı ise, "Henüz açılmış herhangi bir boşanma davası yoktur. Her evlilikte olduğu gibi zaman zaman biz de fikir ayrılıkları yaşıyoruz. Hepsi bu. Her şeyin hayırlısı olsun." demişti.

TCMB’den neoliberallere tokat gibi makale Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni belli oldu! Irak'tan Türkiye sınırına askeri üs!
Sonraki Haber