Birlikte olduğu kadının uygunsuz görüntülerini kızına gönderdi! Müge Anlı öfkeden deliye döndü

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Yeşim Kamışlı'nın ortadan kaybolma hikayesi konu oldu. Ali Korkmaz ile birlikte kaçan Yeşim’in uyuşturucu madde kullandığı ortaya çıktı. Ali Korkmaz, Yeşim ile birlikte olup, uygunsuz görüntülerini Yeşim’in 15 yaşındaki kızına gönderdi. Bu olay üzerine öfkeden deliye dönen Müge Anlı, ’’Bu kızın babasına bu mesajları gönderin, kızını alsın çocuk bürosuna götürsün, bu Ali Korkmaz'dan şikayetçi olsun.’’ ifadelerini kullandı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç bir olay gündeme geldi. Kendisinden 5 aydır haber alınamayan Yeşim Kamışlı'nın ailesi programa başvurdu.Yeşim Kamışlı'nın tır şoförü Ali Korkmaz tarafından kaçırıldığı iddia edildi. 5 aydır kendisinden haber alınamadığı söylenilen Kamışlı'nın 2 tane çocuğu olduğu belirtildi. Müge Anlı konuyla ilgili "Yeşim Kamışlı Ali Korkmaz tarafından kaçırılmış durumda. 15 yaşındaki Yeşim Kamışlı’nın kızına da aşkım diye mesaj atıyormuşsun. Bir de 2 çocuk babası ve evliymişsin. O kadını tırlarda pazarladığını düşünüyorum. Kadına uyuşturucu veriyor ve pazarlıyormuşsun görüntüler var buna istinaden konuşuyorum. O kadını hemen karakola veya hastaneye teslim edin." ifadelerini kullandı. 

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü?