Bir Zamanlar Çukurova'daki Aşk Fekeli'nin Sonu Oluyor! Kerem Alışık'tan Veda Sinyali

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, aşk iddiaları ile çalkalandı. Dizinin başrol oyuncularından biri olan ve Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış ayrılığı sonrasında Fekeli içinde bomba bir iddia ortaya atıldı.

ATV ekranlarında sezonun en çok ilgi gören dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova, geçtiğimiz günlerde sezon finali yaparak kısa bir ara vermişti. Milyonların her hafta her bölümünü merakla beklediği dizi için aşk söylentileri ayyuka çıkınca ortalığın bir anda karıştığı dikkatlerden kaçmadı.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Kerem Alışık ve Murat Ünalmış’ın yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi finalinde senaryo gereği ölerek yapımdan ayrılan Demir arkasında sır dolu bir hikayede bırakmış oldu. Son sezonda neredeyse çoğu ana karakterlerin diziye veda etmesi final iddialarını bile gündeme getirmiş ancak izleyenlerin Fekeli’ye olan hayranlığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi yapımcılarını yeniden harekete geçirmişti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kemik kadrosunda yer alan Züleyha ile Fekeli için ortaya aşk iddiaları atılmış ve hatta Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek’in Acarkent’te kendilerine özel bir villa tuttukları bile dedikodu olarak bir anda magazin gündemine ilk sırada yer almıştı. Ancak daha sonrasında bu ikili haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlayarak böyle bir şeyin olmadığını söylemişlerdi.

Bu yaşananlar sonrasında asıl olay ise birkaç ay kadar öncesinde Kerem Alışık ile Murat Ünalmış arasında dizi setinde büyük bir kavga yaşandığı iddia edildi. Çekimler esnasında her şeye karışan Ünalmış, her şeye karışan Alışık’a tepki gösteren ve ünlü oyuncuda hakarette bulunmuştu.

Alınan son kararlar ve kulislerden gelen son iddialarda Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonunda Fekeli’nin kadroda olmayacağı yönünde bir haber ortaya atıldı. Kerem Alışık ile yolların ayrılacağı onun yerine kadroya yeni bir ismin katılabileceği ve daha sonrasında da kısa bir zaman dilimi içerisinde Bir Zamanlar Çukurova dizisinin erken final yapabileceği bile gündemde yer aldı.

Şırnak'ta askeri araç devrildi! 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı... Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası açıklama yapıyor! 15 yaşındaki çocuğa saldırdılar!
Sonraki Haber