Bir Zamanlar Çukurova'da Skandal Gelişme! Yeni Sezonda Başrol Oyuncusu Kalmadı! Erken Final Kararı

Yeni sezon öncesinde Bir Zamanlar Çukurova’da skandal bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. Başrol oyuncularından çoğunun geçen sezon diziye veda etmesi sonrasında yeni sezonun flaş ismi İbrahim Çelikkol’dan da hayranlarını üzen bir haber geldi.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon başlamadan herkesi şoke etti. Dizinin 3 başrol ismi olan Vahide Perçin, Murat Ünalmış ve Uğur Güneş’in Bir Zamanlar Çukurova’ya veda etmesi sonrasında yeni sezonda kadroda yer alacak İbrahim Çelikkol’dan gelen kötü haber senaristleri alt üst etti.

Çelikkol geçtiğimiz haftalarda çıkan orman yangınları sonrasında davranışları ile herkesten tam not almış ve büyük bir takdir toplamıştı. Yangın alanlarına giderek itfaiye çalışanları ile birlikte alevlere müdahale eden oyuncu o yoğun ortamda bile herhangi bir sağlık sorunu yaşamamıştı.

Ancak yakışıklı oyuncunun Adana’da nazara geldiği ve setlere çıkmadığı öğrenildi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat veren olan İbrahim Çelikkol’un şu an için dinlenmede olduğu iddia edildi.

Kulislerden gelen son bilgilerde Adana’ya giden ve hava değişimine çarpılan oyuncunun midesini üşüttüğü ve bir süreliğine dinlendirileceği ifade edildi. Henüz setlere dahi çıkmayan Çelikkol’un yeni sezonun birkaç bölümünde yer almasının da şu an için mümkün olmayacağı dile getirildi.

Geçtiğimiz sezon Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oldukça başarılı bir performans gösteren İbrahim Çelikkol’un Bir Zamanlar Çukurova’nın kurtarıcısı olmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Meteoroloji tek tek uyardı: Hem sağanak hem toz! Beşiktaş 90+7'de attı, 1 puanı son anda kurtardı! Mardin'de kayıp olarak aranan korucu başından vurulmuş halde bulundu
Sonraki Haber