Bill Gates'in kızı Jennifer Gates hamile olduğunu duyurdu

Microsoft'un kurucusu ve dünyanın sayılı zenginlerinden Amerikalı iş adamı Bill Gates'in (67) geçtiğimiz yıl Ağustos ayında 27 yıllık evliliğini sonlandırdığı Melinda Gates'ten (58) dünyaya gelen kızı Jennifer Gates hamile olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz yıl Nayel Nassar ile evlenen Gates, müjdeli haberi sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı.

27 yıllık evliliklerini geçtiğimiz ağustos ayında sonlandıran Amerikalı milyarder Bill Gates ve Melinda Gates'in kızı Jennifer Gates (26), profesyonel at binicisi Nayel Nassar (31) ile geçtiğimiz yıl ekim ayında nikah masasına oturmuştu. Çiftten müjdeli haber geldi.

HAMİLE OLDUĞUNU BÖYLE DUYURDU

Jennifer Gates, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Karnı burnunda pozunu yayınlayan Gates'in bu paylaşımına beğeni yağdı.


Gates’in paylaşımına annesi Melinda Gates’ten de yorum gecikmedi. Bill Gates ile yollarını ayıran Melinda French Gates, “Bu küçükle tanışıp ikinizin ebeveyn olmasını izlemekten daha fazla heyecan duyamazdım” diye yazdı.

Gates’in hamile olduğunu duyurduğu bu paylaşımına takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.

CIA Direktörü Burns ateşkes ve esir takası görüşmeleri için Doha'da! Bakan Tunç: Noter sayısı 2 bin 385'e çıktı 29 İl için sarı kodlu uyarı! Kuvvetli sağanak ve zirai dona dikkat!
Sonraki Haber