Bill Gates'in lüks yatları Emel Sayın Koyu'na demirlendi

Teknoloji şirketi Microsoft'un kurucu ortağı ve dünyanın sayılı zenginlerinden Amerikalı iş adamı Bill Gates'e ait, 'Lana' isimli kiralık süper yat ile lojistik destek gemisi 'Wayfinder', Muğla'nın Marmaris ilçesine geldi.

Bill Gates'in 'Lana' isimli yatı Bodrum'dan ayrılmıyor... İş insanı Bill Gates'in Cayman Adaları bayraklı 107 metre uzunluğunda ve 16 metre genişliğindeki 'Lana' adlı lüks yatı ve 'Lana'ya eşlik eden 'Wayfinder' adlı katamaran, Emel Sayın Koyu'na demirlendi.

Bill Gates'in lüks yatları Emel Sayın Koyu'na demirlendi


BİLL GATES'İN YATTA OLUP OLMADIĞI MERAK EDİLDİ

Yat ve katamaranda korumalar ile personel olmak üzere toplam 35 kişinin kaldığı tahmin ediliyor. Bill Gates'in yatta olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.


İçerisinde yüzme havuzu, jakuzi, su sporları ekipmanları bulunan yat, görenleri kendine hayran bırakıyor. Bill Gates yatıyla geçtiğimiz yıl Türkbükü koyları başta olmak üzere Muğla'nın birçok koyunu gezmişti. Bill Gates'in boşanma kararı aldığı eşi Melinda Gates ile 2005 ve 2008 yılında gelerek lüks yatta 3 gün boyunca Marmaris'te kalmıştı.

 

Bill Gates'in lüks yatları Emel Sayın Koyu'na demirlendi ile ilgili etiketler yat Bodrum Emel Sayın Koyu bill gates
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.