Belediye başkanlığından gözyaşları içinde istifa etmişti... Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti!

AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti. Ahmet Edip Uğur'un başkanlık görevinden ve AK Parti'den gözyaşlarıyla istifa etmesi gündem olmuştu.

This browser does not support the video element.

Uzun bir süredir beyin tümörü ile mücadele eden AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir eski Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur hayatını kaybetti.

Uğur'un Twitter hesabından, "Babamız Ahmet Edip Uğur Hakk'a yürüdü. 9 Eylül Perşembe günü Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nden öğle namazı müteakip Başçeşme Mezarlığı'na defnedilecektir" denildi.

GÖZYAŞLARIYLA İSTİFA ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği dönemin Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur, 2017 yılında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ve AK Parti'den istifa etmişti. Uğur'un gözyaşlarıyla düzenlediği basın toplantısı günlerce konuşulmuştu.

AHMET EDİP UĞUR KİMDİR?

Ahmet Edip Uğur 1950 yılında Balıkesir'de dünyaya gelmiş Türk siyasetçi ve iş insanıdır.

İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Kimya Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi. Balıkesir Ticaret Odası Başkanlığı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Balıkesir Şube Başkanlığı ve AKP Balıkesir il başkanlığı yaptı. Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı. 18.,22.,23. ve 24. Dönem Balıkesir Milletvekili. Uğur, evli ve 3 çocuk babasıdır.

2008 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve "Mali ve İdari İsler" Başkanı olmuştur. Ayrıca Türkiye-Endonezya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanıdır.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?