Bebek göründü! Nazlı Sabancı'dan hamilelik pozu

2021 yılının Ekim ayında hayatını birleştiren Nazlı Kayı Sabancı ile Hacı Sabancı'nın bebek bekledikleri konuşuluyordu. İddialar doğru çıktı. Hamilelik pozunu Instagram sayfasından paylaşan sosyetik güzel Nazlı Kayı, belirginleşen göbeğini de gözler önüne serdi.

İki yıl önce hayatını birleştiren Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'nın bebek bekledikleri iddia edilmiş, ancak çiftten konu ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti. İddialar doğru çıktı. 

Ömer ve Arzu Sabancı'nın 34 yaşındaki oğulları Hacı Sabancı ile 2021 yılının Ekim ayında nikah masasına oturan ve25 Haziran’da da Çırağan Sarayı’nda dillere destan bir düğün ile evlenen Nazlı Kayı, Instagram sayfasından yayınladığı hamilelik pozu ile bebek beklediğini müjdeledi.

Sosyetik güzel, paylaşımına nazar boncuğu ve kalp emojileriyle "3" notunu düştü. Kayı'nın bu paylaşımına kısa sürede takipçilerinden binlerce beğeni ve tebrik mesajları yağdı. 

Kurban kesim bedelleri açıklandı Küresel fonlardan Türkiye’ye para girişi artacak Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor
Sonraki Haber