Bayramda hava nasıl olacak? Meteoroloji'den 15 ile kuvvetli sağanak uyarısı! İşte 9, 10, 11 Nisan hava durumu...

Meteoroloji 9 Nisan Salı hava durumu raporunu yayınladı. 15 il için kuvvetli sağanak uyarısı yayınlayan Meteoroloji, Ramazan bayramı boyunda havanın Türkiye genelinde nasıl olacağını da açıkladı. İşte 9 Nisan ve Ramazan Bayramı hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri,Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Tokat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Bitlis, Muş, Şırnak, Van'ın güney ve doğusu ile Hakkari'de aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Marmara'nın güney ve doğusu ile Batı ve Orta Karadeniz'de yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor..

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu kesimlerde artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri civarı ve yer yer üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğudan, yurdun doğusunda güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ve Ege kıyılarında kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"