Başörtülü akademisyene çirkin saldırının detayları ortaya çıktı: Saçlarımı açıp, yüzüme vurdu!

İTÜ'de başörtülü araştırma görevlisi Neşe Nur Akkaya'nın Nişantaşı'nda parkta oturduğu sırada Eray Çakın isimli bir şahıs tarafından uğradığı saldırının korkunç detayları ortaya çıktı. Savcılıkta verdiği ifadede Akkaya, "Doğrudan ve bilinçli bir şekilde benim başörtümü hedef alarak açmaya çalıştı ve yüzüme vurdu. Yere düşürdükten sonra da vurmaya devam etmiş" dedi.

İTÜ'de çalışan araştırma görevlisi Neşe Nur Akkaya'nın başörtüsü nedeniyle uğradığı alçak saldırıya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. 6 Haziran'da Şişli'deki Mıstık Parkı'nda yaşanan saldırıda Akkaya, Eray Çakın isimli bir şahıs tarafından darp edilmişti. Harbiye Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi olan Neşe Nur Akkaya'nın savcılıktaki ifadesine ulaşıldı.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı