Bankalarda Promosyon Yarışı Devam Ediyor! Promosyonlarda Son Durum Ne? İşte Banka Listesi

Memur ve emeklilere bankaların promosyon çılgınlığı devam ediyor. Yüzde sekseni aşan emekli ve memur maaşı artışı sonrası bankaların promosyon ücretleri de güncellendi. Konuyla ilgili son olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den geldi. Peki Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte bankaların promosyon listesi.

Promosyon veren bankalar ücretlerini güncelledi. Yüksek promosyon verenler bankalar, özellikl memur ve emekli maaşlarında yaşanan zam ve artışı göz önünde bulundurarak promosyon ücretlerini de güncelledi. Enerji Bakanı Fatih Dönmez ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İşçinin lehine ne kadar kopartabiliyorsak çalışacağız. İşçimizin, çalışanımızın lehine ne kadar kopartabilirsek o kadar karlıyız diyoruz” dedi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı