Avlu bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Avlu bu hafta neden yok? Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Avlu'nun 37. bölümle izleyicisinin karşına çıkmaya hazırlanıyor. 4 nisan akşamı Avlu yayınlanmıyor. Dizinin neden yayınlanmadığı sorularını araştıranlar için detaylar ortaya çıkmaya başladı. Avlu dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması akıllara dizinin final yaptığı ihtimalini getiriyor. İşte Avlu bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Sorularının cevapları haberimizde...

Avlu bu hafta neden yok? Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Avlu 4 nisan akşamı yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkmayacak.Dizinin yayın akışında olmayışı sonrasında dizi severler çeşitli sorular sormaya başladı. Neden olmadığına yönelik bir açıklama yapılmadı. Avlu dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması akıllara dizinin final yaptığı ihtimalini getiriyor. Avlu dizisinin hayranları yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte Avlu bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Star TV ekranlarının rekortmen dizilerinden Avlu, 4 Nisan Perşembe günü yayın akışında yer almıyor. Dizinin yeni bölümünün olmayacağı öğrenildi ancak niçin olmayacağına yönelik bir açıklama yapılmadı. İddiaya göre, Perşembe günlerinin rutini haline gelen Avlu dizisinin çekimlerinde bir aksaklık yaşandı ve bundan dolayı dizinin yeni bölümü yetiştirilemedi. Avlu dizi setinin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sebebiyle tatil olduğu belirtiliyordu. Bundan dolayı da dizinin bu hafta ekranlara gelmeyeceği aktarılıyor. Bu durum diziyi heyecanla takip eden izleyicileri hayal kırıklığına uğratsa da, Avlu dizisi bu hafta ekranlarda olmayacak.

4 Nisan 2019 Avlu Dizisi Yayınlanacak mı?

Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği Avlu dizisi oyuncu kadrosunda; Demet Evgar, Nursel Köse, Kenan Ece ve Onur Öztürk gibi başarılı isimlere yer veriyor. Etkileyici senaryosu ve dinamik oyuncu kadrosuyla ilgi toplamayı başaran dizi ikinci sezonuyla ekranlarda yerini alıyor. Dizinin bu hafta niçin ekranlara gelmeyeceğine ilişkin Star TV’den bir açıklama yapılmadı. Ancak Avlu dizisi kaldığı yerden 11 Nisan Perşembe günü devam edecek. Avlu dizisinin yayınlandığı saatte ‘’Ali Kundilli 2’’ filmi yayınlanacak.

Avlu Dizisinin Son Bölümünde Ne Oldu?

Avlu dizisinde, Azra’nın davranışları Deniz’de büyük bir üzüntü yaratır. Zerrin ise otoritesini yeniden eline alabilmek için çetin mücadelelere girişecektir ancak karşılığını çok kötü alacaktır. Kudret ise Özge’yi takip edecektir çünkü Özge hamiledir. Reytinglerde önemli başarılara imza atan Avlu dizisi reytinglerde ilk 5 sırada yer almayı başarıyor ve dizinin üçüncü sezon ile ekranlarda olması kuvvetle muhtemel.

Meteoroloji açıkladı! Yurt genelinde hava sıcaklıkları yükseliyor mu? Türkiye'de ortadan kaldırıldı! DEAŞ o bölgede yapılanmaya başladı Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti olay oldu!
Sonraki Haber