Avatar Atakan minik kızı Zenia'nın yüzünü ilk kez gösterdi

Survivor 2016 şampiyonu ve 'Avatar' lakaplı sporcu Çağan Atakan Arslan geçtiğimiz günlerde ikinci kez babalık heyecanı yaşamıştı. 2017 yılında evlendiği Serap Korkmaz'dan Leon Aslan adında bir oğlu olan Avatar Atakan'ın ikinci bebeği ise kız olmuştu. Avatar Atakan kızı Zenia'nın yüzünü ilk kez gösterdi.

2017 yılında nikah masasına oturan Serap Korkmaz ile Çağan Atakan Arslan'ın ilk bebekleri Leon Aslan Arslan 2018 yılında dünyaya gelmişti. Çift kısa süre önce ikinci kez anne - baba olmanın heyecanını yaşadı.

Hastanede eşi ve kızıyla verdiği pozları Instagram'dan paylaşan Avatar Atakan, paylaşımına "Hoş geldin Zenia Arslan" notunu düşmüştü. İkinci kez bebek heyecanı yaşayan çift kızlarının yüzünü gösterdi.


Günler önce kızları Zenia'ya kavuşan çift, bebeklerinin yüzünü gösterdi. Sosyal medyada ortak bir paylaşım yapan Serap ve Atakan Arslan fotoğrafın altına, ''Tanıştırayım güzel kızım Zenia... Aslan’ı zaten biliyorsunuz'' notunu düştü.

 

Hemşire Selen Bilgin'in şüpheli ölümü: Doktor sevgili iddiası! Ali Koç'tan başkanlık başvurusu: İmzaları teslim etti! Meteoroloji'den deprem bölgesi hava tahmin raporu geldi!
Sonraki Haber