Survivor Avatar Atakan ikinci kez babalık heyecanı yaşadı

Geçtiğimiz yıl 'Survivor All Star' yarışmasında mücadele eden ve yarışmayı 9'uncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı sporcu Çağan Atakan Arslan ikinci kez baba olmanın heyecanını yaşadı. 2016 yılında evlendiği Serap Korkmaz'dan Leon Aslan adında bir oğlu olan Avatar Atakan'ın ikinci bebeği kız oldu.

Survivor 2016 şampiyonu olan ve Survivor All Star 2022'de finale çok az bir zaman kala yarışmadan elenen 'Avatar' lakaplı sporcu Çağan Atakan Arslan, ikinci kez baba oldu. Ünlü isim, müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

İKİNCİ ÇOCUKLARI KIZ OLDU


2017 yılında evlendiği Serap Korkmaz ile Leon Aslan adında bir oğlu olan Avatar Atakan ikinci kez babalık heyecanı yaşadı. Avatar Atakan'ın kızı 7 Mart günü dünyaya geldi. Serap Korkmaz ile bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hastanede eşi ve kızıyla verdiği pozları takipçisinin beğenisine sunan Avatar Atakan, paylaşımına "Hoş geldin Zenia Arslan" notunu düştü. Ünlü çiftin fotoğrafına binlerce beğeni ve tebrik yorumu geldi.

 2018'de oğulları Leon Aslan'ı kucaklarına alan çift, kızlarına Zenia adını verdi. 

Survivor Avatar Atakan ikinci kez babalık heyecanı yaşadı - Resim : 2

Survivor Avatar Atakan ikinci kez babalık heyecanı yaşadı - Resim : 3

Survivor Avatar Atakan ikinci kez babalık heyecanı yaşadı - Resim : 4

Survivor Avatar Atakan ikinci kez babalık heyecanı yaşadı - Resim : 5

Survivor Avatar Atakan ikinci kez babalık heyecanı yaşadı - Resim : 6

Survivor Avatar Atakan ikinci kez babalık heyecanı yaşadı - Resim : 7

 

Survivor Avatar Atakan ikinci kez babalık heyecanı yaşadı ile ilgili etiketler Serap Korkmaz Avatar Atakan Çağan Atakan Arslan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.