ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde,  ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı John Bass'ın Ankara ziyareti ile 15 Temmuz bağlantısını masaya yatırdı.

''ÜLKELER ARASI TİCARETİ KESMEK 1 GÜNLÜK İŞ DEĞİLDİR''

Bozkurt, ''Ülkeler arası ticareti kesmek 1 günlük iş değildir. İsrail'e belli yaptırımların uygulanması için Türkiye ciddi şekilde tavır koydu. İsrail ile ticarette kısıtlamaya gidildi. Birileri bunları sürekli köpürterek siyasi malzeme elde etmeye çalışıyor. İsrail'in bu eylemleri bir terör devleti olduğunun göstergesidir. Yaşananların tüm sorumlusu İsrail'dir.

''İSRAİL'İN İRAN'A KARŞILIK OLARAK İZLEYEBİLECEĞİ 3 YOL KONUŞULUYOR''

İsrail'in iran'a karşılık olarak izleyebileceği 3 yol konuşuluyor. İsrail'in İran planlarındaki seçenekler İran'a saldırmamak, vekil güçlere sınırlı operasyon ve doğrudan İran'a taarruz. İsrail'in içinde soykırımcı zihniyetinin vücut bulduğu bir fanatik kesim var. Terör elebaşı denilecek tipler pandoranın kutusunu açmaya niyetliler. ABD'deki evangelist yapılanmalarla bağlantılılar. Korkutan senaryo yaşanabilir. ABD, ingiltere ve Fransa İsrail'in yanında, Rusya ve Çin de İran'ın yanında konumlanabilir. Olay küresel boyuta evrilebilir.

''JOHN BASS, DHKP-C TERÖR DALGASININ OLDUĞU DÖNEMDE TÜRKİYE'DEYDİ''

John Bass, CIA'nın istasyon şefi olarak bilinir. Bass, siyasi işler meselelerinde cıa istasyon şefi olarak olayların başında geliyor. Bass, DHKP-C terör dalgasının olduğu dönemde Türkiye'deydi. Bass, 15 Temmuz işgal girişiminden önce bazı kritik bakanlıklara ziyaretler yapmıştı. Bass'ın 15 Temmuz'dan sonra Kılıçdaroğlu ile görüşmesi çok kritik. Bass'ın ilginç görevleri söz konusu. Kılıçdaroğlu'nun tavrını değiştirmede önemli bir görüşme olduğu söylenir.

'''BATI EMPERYALİZMİNİN UNSURLAR DIŞARI ÇIKSIN, TÜRKİYE'Yİ FETÖ VE TERÖR KONUSUNDA SAVUNANLAR İÇERİ GİRSİN' DEMEK İSTİYORLAR''

Söyledikleri 'batıcılar dışarı çıksın, biz onların yerine millicileri sokalım' demektir. Bir dönem yaptıkları şeyi yeniden yapmayı savunuyorlar. 'Batı emperyalizminin unsurlar dışarı çıksın, Türkiye'yi FETÖ ve terör konusunda savunanlar içeri girsin' demek istiyorlar.'' sözlerini kullandı. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!