Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın son sağlık durumu nasıl? Yaşar İpek'ten açıklama

Sunucu, oyuncu ve şarkıcı Alişan Tektaş'ın kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanmış, durumu ağırlaşınca kaldırıldığı hastaneye yoğun bakıma alınmıştı. Fantezi müziğinin ünlü isimlerinden Yaşar İpek, Selçuk Tektaş'ın son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

45 yaşındaki şarkıcı Alişan'ın 39 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş'ın koronavirüse yakalanmasının ardından hastaneye kaldırıldığı ve entübe edildiği öğrenilmişti.

Geçtiğimiz aylarda kızı Eliz’i kucağına alarak ikinci kez baba olmanın sevincini yaşayan Alişan, kardeşi ve aynı zamanda menajeri olan Selçuk Tektaş için sevenlerinden dua istedi. Hastaneye kaldırılan ve solunum zorluğu çeken Selçuk Tektaş entübe edildi. Alişan, kardeşinin sağlık durumu hakkındaki sorulara “Durumu çok kritik, dua istiyoruz” diye yanıt verdi.


Alişan'ın koronavirüse yakalanan ve yoğun bakımda entübe edilen kardeşinin sağlık durumu merak konusu oldu. Yaşar İpek, meslektaşı Alişan'ı ve koronavirüse yakalandıktan sonra durumu kritik olan sanatçının kardeşi Selçuk Tektaş'ı ziyaret etti. Yaşar İpek, Selçuk Tektaş'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.


Yaşar İpek, bir süredir hastanede koronavirüs tedavisi gören ve durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alınan Selçuk Tektaş hakkında Alişan'dan bilgi aldı.


"ÇOK ŞÜKÜR GÜZEL HABERLER VAR"

İpek, doktorların sıkı takipte olduğu Selçuk Tektaş'ın bazı reaksiyonlar gösterdiğini söyledi.

Yaşar İpek, "Selçuk'un bu durumu tedavinin gelişimi açısından çok önemli, o yüzden hepimiz dua edelim" şeklinde konuştu.


DEMET AKALIN, SELÇUK TEKTAŞ İÇİN DUA İSTEDİ

Alişan'ın yakın dostu Demet Akalın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tedavisi yoğun bakımda devam eden Selçuk Tektaş için dua istedi. Akalın paylaşımında, 'Toplu duanın gücüne inanıyorum.' yazdı.

Selçuk Tektaş'a yengesi Buse Varol hastane bahçesinden seslendi. Alişan'ın eşi Buse Varol "Tam kapının önünde bekliyoruz ve bizi hissettiğini biliyoruz... Canım Selçuğum...Tam da odanın karşısında kalp var. Dualarımız seninle. Şifan bol olsun canım kardeşim" sözleri ile Instagram hesabından paylaşımda bulundu.


2009 yılında Merve Tektaş ile evlenen Selçuk Tektaş'ın bu evlilikten iki kızı bulunuyor.

 

İngiltere'de "Enfekte kan" skandalı! Kurbanlara tazminat ödenecek Sözde özel kuvvetler grup komutanı yakalandı Eminem'in kızı Hailie Jade Scott evlendi!
Sonraki Haber