Ajda Pekkan'ın sağlık durumu hakkında menajerinden yeni açıklama

Dün evinde düşme sonucu kalça kemiği çatlayan ve talihsiz kazanın ardından hastaneye kaldırılan Ajda Pekkan 7 saatlik bir ameliyat geçirmişti. Son durumu merak konusu olan Ajda Pekkan'ın sağlık durumuyla ilgili menajeri Oğuz Arınmış açıklama yaptı.

Ajda Pekkan'ın menajeri Oğuz Arınmış, dün ünlü sanatçının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla talihsiz bir kaza geçirdiğini duyurmuştu. Ajda Pekkan'ın Instagram hesabından bir bilgilendirme notu paylaşan Arınmış, ''Bilgilendirme... Sayın Ajda Pekkan'ın sabaha karşı evinde düşmesi sonucunda kalça kemiğinde oluşan çatlak neticesinde ameliyata alınmış olup, Kasım ayı konserlerimizi üzülerek iptal ettiğimizi belirtmek isterim. Oğuz Arınmış Menajeri'' ifadelerine yer vermişti.

AJDA PEKKAN'IN SON SAĞLIK DURUMUNU MENAJERİ AÇIKLADI


7 saatlik bir ameliyat geçiren Süperstar'ın son sağlık durumu hakkında menajerinden açıklama geldi. Sevenleri tarafından sağlık durumu merak konusu olan ünlü popçunun ameliyatının başarılı geçtiği ve iyi olduğu öğrenildi.

Oğuz Arınmış, Ajda Pekkan'ın Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili yaptığı bilgilendirme paylaşımında şu ifadelere yer verdi: ''Bilgilendirme... Sayın Ajda Pekkan'ın dün gerçekleşen ameliyatı başarılı geçmiş olup, sağlık durumu çok iyi. Siz sevenlerine her daim olduğu gibi sevgilerini iletiyor. Oğuz Arınmış menajeri.''

77 ilde çevrimiçi çocuk müstehcenliği operasyonu! Meteorolojiden İzmir için sağanak yağış uyarısı! Meteorolojiden Ankara için sağanak yağış uyarısı!
Sonraki Haber