Ameliyat masasına yatan Ajda Pekkan'ın son durumu nasıl? Talihsiz kazanın perde arkası ortaya çıktı

76 yaşındaki sanatçı Ajda Pekkan dün sabaha karşı evinde dengesini kaybedip düştü ve kalça kemiğini kırdı. Apar topar ameliyata alınan Ajda Pekkan'ın geçirdiği talihsiz kazanın perde arkası ortaya çıktı. Son sağlık durumu sevenleri tarafından merak konusu olan Ajda Pekkan ile ilgili menajeri Oğuz Arınmış'tan açıklama geldi.

Sadece yaz boyunca 26 kez sevenleriyle konser sahnesinde buluşan Ajda Pekkan'a nazar değdi. Konser maratonuna hız kesmeden devam eden ve sahnedeki yüksek enerjisiyle dikkat çeken Türk pop müziğinin kraliçesi Ajda Pekkan evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Süperstar dün sabah saatlerinde evinde düşerek kalça kemiğini çatlattı. Apar topar hastaneye kaldırılan Pekkan ameliyata alındı. Ünlü sanatçının sağlık durumuyla ilgili yaşanan bu gelişme sevenlerini endişelendirdi.

Pekkan'ın menajeri Oğuz Arınmış, yaşananlarla ilgili detayları ve Süperstar'ın son durumunu Günaydın'a anlattı. Ameliyatın 7 saat sürdüğünü söyleyen Arınmış, Ajda Pekkan'ın son sağlık durumunu da açıkladı.

''AMELİYAT 7 SAAT SÜRDÜ, SAĞLIK DURUMU İYİ''


Pekkan'ın menajeri yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Ajda Hanım gece yarısı tansiyon sorunu yaşamış. Dengesini kaybedip yere düşmüş. Yardımcıları 04.00 gibi beni aradı, hemen hastaneye yetiştirdim. Ameliyat 7 saat sürdü ve çok şükür başarılı geçti. Sağlık durumu iyi… Bir süre dinlendikten sonra kısmetse sahnelere geri döneceğiz. Ancak kalçasındaki çatlak nedeniyle kasım ayı konserlerini üzülerek iptal etmek zorunda kaldık."

Bu ayki 5 konseri iptal olan Pekkan’ın aralık ayında yeniden sahnelere dönmeyi planladığı da öğrenildi.

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 80’e ulaştı "Sorun iadeiziyaret adımıyla çözüldü" Ali Koç başkanlığa devam ederse ilk imza Mert Hakan Yandaş'tan
Sonraki Haber