Ahmet Çakar’dan geceye damgasını vuran yorum: “Nerede o Fenerbahçe karşısında vakit geçirmek için her şeyi yapan Pendik, nerede Galatasaray karşısındaki Pendik. Nedense beyefendi oynadılar, konsantre olmadılar”

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Galatasaray'ın Pendikspor galibiyetini değerlendirirken gündeme bomba gibi düşen sözler sarfetti. Fenerbahçe ile Pendikspor arasında oynanan maçla bu maçı kıyaslayan Ahmet Çakar, konuk ekibin maçı bilerek kaybettiğini ima ederek büyük tepki çekti.

AHMET ÇAKAR'DAN ŞOK SÖZLER: "NEREDE FENER MAÇINDAKİ PENDİK"

Ünlü yorumcu Ahmet Çakar, Galatasaray 4-1 kazandığı Pendikspor maçı sonrası olay yaratan sözler sarfetti. Maç analizine geçmeden önce Pendikspor'un oynadığı oyunu, Fenerbahçe maçındaki performansıyla kıyaslayan Ahmet Çakar, konuk ekibin Galatasaray'a bilerek yenildiğini ima edecek sözler söyledi ve sosyal medyada büyük tepki çekti.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı!