Acun'u hayal kırıklığına uğratanlar kim?

YouTuber Oğuzhan Uğur'un sunmaya başladığı Survivor Tehlikeli Sular programına konuk olan Acun Ilıcalı, şu ana kadar 2-3 kişide hayal kırıklığına uğradığını dile getirdi.

Oğuzhan Uğur ile Survivor Tehlikeli Sular'a konuk olan Acun Ilıcalı, samimi açıklamalarda bulundu.

O Ses Türkiye olsun, Survivor olsun iki yarışmada da 'kazansa keşke' dediklerinin olduğunu belirten Acun Ilıcalı, şu ana kadar 2-3 kişide hayal kırıklığına uğradığını dile getirdi. Yarışmacıların performanslarına dikkat çeken Ilıcalı, zamanla bazı isimlerin gelişeceğini de söyledi

İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamaları:

O Ses Türkiye'de de Survivor'da da 'kazansa keşke' dediklerim oluyor her zaman. Ben de insanım, ben de sizin gibi izliyorum. Bu işten çok zevk alıyorum. İster istemez birilerine daha yakın hissediyorsun. İhtiyacı olanı hissettiğin zaman, 'O kazansın' diyorsun içinden. Doğal olarak olayın bir parçasıyım. Şu anda hayal kırıklığına uğradığım 2-3 kişi var. Nisa'nın performansı da benim için sürprizdi mesela, dikkat çekti.

"GEL SENLE BİR GEZELİM' DER BİR BAKMIŞSIN ELENMİŞSİN

Bu tip arkadaşlarımızı yadırgamayalım. (Tuğba Melis Türk)İlerleme olacak. Futbol takımı kampı gibi düşün. Gelişmeler olacak elenmezlerse. Survivor tam bir akıl oyunu.

Mesela Hakan Hatipoğlu vardı. Şimdi yorumcu kendisi. 'Gel senle bir gezelim' der. Bir bakmışsın, Survivor'dan elenmişsin. Öyle biriydi.

İstanbul'da PKK operasyonu! 5 gözaltı On Numara 29 Nisan 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak!
Sonraki Haber