3'üncü kez anne oldu! Nur Tuğba Namlı'nın bebeği dünyaya geldi

Kanal D'de ekrana gelen "Neler Oluyor Hayatta" programında Hakan Ural ile birlikte sunuculuk yapan 39 yaşındaki Nur Tuğba Namlı, üçüncü bebeğine hamile olduğu için kısa süre önce programa ara vermiş ve yerine geçici olarak Hilal Özdemir Babacan gelmişti. Nur Tuğba Namlı'dan güzel haber geldi. Ünlü sunucu bugün 3'üncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı. Erkek bebek dünyaya getiren Namlı, çocuğuna Aren adını verdi.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlayan 'Neler Oluyor Hayatta' programını Hakan Ural ile birlikte sunan Nur Tuğba Namlı'nın üçüncü bebeğine hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Namlı kısa süre önce ise doğum iznine ayrılmış ve yerine geçici olarak Hilal Özdemir Babacan gelmişti. Nur Tuğba Namlı 3'üncü bebeğini kucağına aldı.

MÜJDELİ HABERİ HAKAN URAL DUYURDU


2015 yılında Mustafa Namlı ile hayatını birleştiren ve bu evlilikten Eliz Namlı, Arden Namlı adında iki çocuğu bulunan Nur Tuğba Namlı üçüncü kez anne oldu. Müjdeli haberi Hakan Ural Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Bir kız bir erkek çocuğu ulan güzel sunucunun üçüncü çocuğu erkek oldu. Namlı, çocuğuna Aren adını verdi.

Nur Tuğba Namlı ile bir fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınlayan Hakan Ural yaptığı paylaşımında ''Dünya güzeli altın kalpli iş arkadaşım dostum hanımefendi sanatçımız 😇 Nurtuğba namlı en nihayet sağlıkla annitibarı ile üçüncü evladını sağlıkla dünyaya getirmiştir duyduk duymadık kalmasın Allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin ailesine vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah ❤️'' ifadelerini kullandı.

Hakan Ural'ın bu paylaşımına takipçilerinden tebrik mesajları yağdı.

Akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de... Cumhurbaşkanı imzası ile atama kararları Resmi Gazete'de... UEFA ve Ulusal Kulüp Lisansı alan kulüpler belli oldu
Sonraki Haber