Neler Oluyor Hayatta programında Nur Tuğba Namlı'nın yerine gelen isim belli oldu

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlayan 'Neler Oluyor Hayatta' programını Hakan Ural ile birlikte sunan Nur Tuğba Namlı doğum iznine ayrıldı. 3'üncü çocuğunu kucağına almak için gün sayan Nur Tuğba Namlı'nın yerine ise geçici süreliğine Hilal Özdemir Babacan geçecek.

Hafta içi her gün canlı yayınla saat 09.00’da Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Neler Oluyor Hayatta' programında sunucu değişikliği yaşandı. Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlının sunduğu programda, Nur Tuğba Namlı’nın doğum iznine ayrılması sebebi ile değişikliğe gidildi. 7 Kasım pazartesi gününden itibaren program Hakan Ural ve Hilal Özdemir Babacan’ın sunumuyla ekrana gelecek.

 

 YERİNİ BİR SÜRELİĞİNE HİLAL ÖZDEMİR BABACAN'A BIRAKACAK


Nur Tuğba Namlı, yerini bir süreliğine yakın arkadaşı, haber sunucusu Hilal Özdemir Babacan'a bıraktı. 2015 yılında Mustafa Namlı ile hayatını birleştiren ve bu evlilikten Eliz Namlı, Arden Namlı adında iki çocuğu bulunan Nur Tuğba Namlı üçüncü kez anne olmanın heyecanını yaşayacak. 2018 yılında futbolcu Volkan Babacan ile hayatını birleştiren Hilal Özdemir'in ise ikiz kızları bulunuyor.

Neler Oluyor Hayatta programında Nur Tuğba Namlı'nın yerine gelen isim belli oldu - Resim : 2

Neler Oluyor Hayatta programında Nur Tuğba Namlı'nın yerine gelen isim belli oldu ile ilgili etiketler Neler Oluyor Hayatta Nur Tuğba Namlı Hilal Özdemir Hakan Ural Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.