31 MART SEÇİM SONUÇLARININ ARDINDAN ERDOĞAN HANGİ KARARLARI ALACAK? AK PARTİ’DE NELER DEĞİŞECEK?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, 31 Mart seçim sonuçlarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın alacağı kararları, ekonomi politikalarını ve Optimar ve GENAR'ın yerel seçim sonuçlarının analizlerini değerlendirdi.

''ERDAL BEŞİKÇİOĞLU NE KADAR BAŞARILI OLUR GÖRECEĞİZ. BELEDİYE BAŞKANLIĞI SANATÇILIĞA BENZEMEZ''

Bozkurt, ''CHP Etimesgut gibi önemli bir yeri kazandı. Erdal Beşikçioğlu ne kadar başarılı olur göreceğiz. belediye başkanlığı sanatçılığa benzemez. CHP'nin meclisteki sayısı azalıyor. 150 küsürle başladığı sayı 125'e kadar düştü. Bu azalma siyaseti nasıl etkileyecek onu görmek lazım.

''İBB MECLİSİ'NDE TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SÖZCÜLÜĞÜ YAPILACAK''

HDP/İBB meclisinde Öcalan'ın doğum gününü kutlayan Elif Gür ve gözaltına alınan Nevzat Kılıç yer alabilir. Seçilenlerin de bunlardan farkı olmayacaktır. PKK terör örgütüne müzahir bazı isimler CHP grubundan İBB Meclisi'ne girdi. İBB Meclisi'nde terör örgütünün sözcülüğü yapılacak. Terör örgütüne finans kaynağı oluşturmada bu yapının ne kadar etkili olacağını göreceğiz.

''DEĞİŞİM KABİNEYE KADAR UZANIR MI BELLİ OLMAZ. BERAT ALBAYRAK VE SÜLEYMAN SOYLU'NUN GERİ DÖNMESİ, MEHMET ŞİMŞEK'İN POLİTİKALARINDAN VAZGEÇİLMESİ GİBİ KONULAR SÖZ KONUSU''

MHP'den CHP'ye oy geçişi çok olmaz. 14 Mayıs'ta AK Parti'ye uyarı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek vardı. Seçim sonucu bakan Mehmet Şimşek'e mutlaka yansır. Değişim kabineye kadar uzanır mı belli olmaz. Berat Albayrak ve Süleyman Soylu'nun geri dönmesini isteyenler, Mehmet Şimşek'in politikalarından vazgeçilmesinin talep edilmesi söz konusu. Bunun mutlaka bir faturası çıkacak. Kabineye çıkar mı bilinmez ama parti yönetiminde mutlaka konuşulacaktır.'' yorumunda bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı!