29 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ ŞİŞLİ’DEKİ GECE KULÜBÜ YANGINININ SORUMLUSU KİM?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Şişli’deki gece kulübü Masquerade'de çıkan yangının sorumlusu ile kaçak tadilat tartışmalarını, YSK'nın Van kararını ve İYİ Parti'deki istifa furyasını masaya yatırdı.

''İMAMOĞLU ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE CHP'Yİ DİZAYN ETMEYE ÇALIŞACAKTIR''

Bozkurt, ''İmamoğlu stratejisini 2028'e göre planladı. 'Erdoğan'ın hakkından ben gelirim' düşüncesiyle oynadı. CHP'de Özgür Özel genel başkan olmasına rağmen hiç öne çıkmadı. CHP'de İmamoğlu'nun öne çıktığı kampanya süreci bilinçli yapıldı. İmamoğlu önümüzdeki günlerde CHP'yi dizayn etmeye çalışacaktır. İmamoğlu muhalefet medyasında 'Erdoğan'ın karşısına sadece ben çıkarım' algısın oluşturmaya çalışıyor. 

''SEÇİMDEN SONRA ÖZGÜR ÖZEL'İN ETRAFINDA YER ALAN BAZI KİŞİLER DİKKAT ÇEKİCİ''

Seçimden sonra Özgür Özel'in etrafında yer alan bazı kişiler dikkat çekici. CHP'de önümüzdeki dönemde yer edinmek isteyenlerin İmamoğlu ve Yavaş'a yaklaşmayacağını, bazılarının da adım adım Özgür Özel'e yanaşacağını ve orayı tahkim edeceklerini düşünüyorum. Özel'in etrafında kümelenecek bir grup var. Bunlar etkileri olabilecek bir kitle. CHP'nin güçlü olduğu yerlerde CHP oyları düştü. CHP, HDP/Dem Parti'yle yaptıkları 'Türkiye ittifakı'na vize verildi sanıyor. Yanlış okuyorsunuz. Bu AK Parti'ye uyarı ve CHP'ye de bir şanstır. Bunu kullanabilirseniz memleket.

''TÜRKİYE İTTİFAKI' ADI ALTINDA BİZE FİLM GÖSTERECEKLER''

Abdullah Zeydan'da pişmanlık yok. Yaptıklarını tekrar yapabilir. Van gibi sınır hattında önemli bir belediyenin başkanlığı teslim etmek nedir? şehitlerimizin kemikleri sızlar. Yıllardır yapamadıkları isyan provasını yaptılar. Esnafa zorla kepenk kapattırdılar. Birileri 'enaf karara tepki olarak kapattılar' yazdı. Hadi oradan! Bunu yazan terör yanlısıdır. 'Türkiye ittifakı' adı altında bize film gösterecekler. Şimdi sokakları nasıl karıştıracaklarının fragmanını gösterdiler.'' şeklinde konuştu.

''MUHALİF MEDYADA ÖZGÜR ÖZEL'İ PARLATMA ÇABASI SÖZ KONUSU''

Özkan, ''Muhalif medyada Özgür Özel güzellemesi görüyorum. Muhalif medyada Özel'i parlatma çabası söz konusu. Özel için 'karaoğlan' tanımı yapılıyor. Özel, Ecevit'ten sonra en çok oy alan isim, CHP'yi birinci parti haline getirdi. Özgür özel çevresinin baskısıyla kafa kaldırdı. İmamoğlu 2028 adaylığını ilan eder gibi bir mazbata konuşma yaptı. İmamoğlu sivri diline devam ediyor. İmamoğlu'nun konuşamlarında 'Ben sadece İBB başkanı değil, partinin sahibiyim. Hatta 2028 cumhurbaşkanı adayıyım' mesajı veriyor.

''MASQUEARADE’DE YAPILAN TADİLATLA İLGİLİ BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ'NDE İLGİLİ BİRİMİN HABERİ VAR OLDUĞUNU VE SESİNİ ÇIKARTMADIĞI İDDİA EDİYORUM''

Göz göre göre bir yaşanan cinayet var. 2018'de bir tadilat yapıp ruhsatı yenilemişler. Bu yeni tadilat sürecinde beşiktaş belediyesi'nden bir izin almamışlar. Gece kulübü ruhtasından sonra yeni bir itfaiye raporu almaları gerekirdi. O yeni rapor alınmamış. Beşiktaş Belediyesi ile İBB inceleme yaparak itfaiye raporunu neden sormadı? Masquearade’de yapılan tadilatla ilgili Beşiktaş Belediyesi'nde ilgili birimin haberi var olduğunu ve sesini çıkartmadığı iddia ediyorum.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?