25 Nisan Survivor All Star'da oyuncu taransferi! Hangi isim mavi takıma geçiyor?

Survivor All Star'da heyecanlı bir gece daha! Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı. Her iki takımında başarılı olduğunu söyleyen Ilıcalı ancak iki takım arasında oluşan güç dengesinin farklı olduğunu açıkladı. Peki Survivor All Star'da eşitlik nasıl sağlanacak? Kırmızı takımdan hangi yarışmacı mavi takıma geçecek?

25 Nisan Survivor akşamında heyecan doruk noktasında. Eleme gecesinde Berna'nın elenmesiyle mavi takımda sayı eksikliği oluştu ve bu durum takımlar arasındaki dengeyi bozdu. Kırmızı takım lehine gelişen sayı dengesini düzeltmek için Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı.

Bu konseyde, kırmızı takımdan bir yarışmacının mavi takıma geçeceği duyuruldu. Bu açıklama, izleyicileri "Hangi yarışmacı mavi takıma geçecek?" sorusuyla meraklandırdı.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı