13 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu yine yenilginin kokusunu aldı: "Seçim kaybedilecek kurultaya gidin" talimatı verdi

Şaban Sevinç, CHP PM Üyesi Müslim Sarı'nın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiğini ve bu görüşmede Ekrem İmamoğlu'nun seçimi kaybedeceğinin konuşulduğunu söyledi. Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun da kurultay için hazırlık yaptığını belirtti.

TV 100'de katıldığı canlı yayında açıklama yapan Şaban Sevinç, CHP içerisinde yaşanan seçim tedirginliğiyle ilgili önemli detayları paylaştı.

"KILIÇDAROĞKU KURULTAY İÇİN TALİMAT VERDİ"

Şaban Sevinç, CHP PM Üyesi Müslim Sarı'nın Ekrem İmamoğlu seçimi kaybedeceğini ve bu yüzden şimdiden kurultay hazırlıklarına başlayalım diye Kemal Kılıçdaroğlu'na gittiğini anlattı.

İşte Sevinç'in sözleri:

"CHP PM Üyesi Müslim Sarı, 1 ay önce 1 Nisan için Kemal Bey'in Ankara'daki ofisine gidiyor. Her hafta gidiyor zaten. Kemal Bey'e 'seçimleri kaybedecekler' diyor. Bana müsaade edin ben çalışayım 1 Nisan için kurultay hazırlıklarına. Özgür Özel'e Ekrem İmamoğlu'na karşı diyor. Kemal Bey de 'git çalış' diyor."

Galatasaray'da tam 10 ayrılık! İşte kalacak ve gidecek futbolcular A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Tarımsal üretimde kullandırılacak kredilere ilişkin esaslar belirlendi
Sonraki Haber