125 yıl içinde İngiltere'nin değişimi!

Arşivlerden elde edilen ve tarih kokan fotoğraflarla İngiltere’nin 7 şehrinin değişimi gösteriliyor. 19. yüzyıl sonu ve modern zamana dayanan bu fotoğraflarla İngiltere’nin aslında çok da fazla değişmediğini göreceksiniz. Şehirlere 125 yıl içerisinde sadece modern dokunuşlar yapılmış. Zamanın testinden geçen bu görkemli binalar mimarinin kanıtı olarak hala yerinde duruyor.

1. Bristol – St. Augustine Parade

Saint Stephen kilisesi, 1470 yılından beri Bristol’da varlığını sürdürmeye devam ediyor. Birkaç yüzyıl öncesinde denizciler kilisenin kulesini Bristol limanına ulaşmak için kullanıyordu. Bugün kilise, Colston Tower (modern görüntünün solunda) gibi oldukça yüksek binaların arasına sıkışmış durumda. Ama eski ve yeni fotoğrafı karşılaştırdığımızda gözler önüne serilebilecek bir gerçek var: River Frome (Frome Nehri). Modern şehrin fotoğrafında nehri göremiyoruz. Nehir en son 1938 yılında gündeme gelmiş ve daha sonra zamanla yok olmuş. Bu nehir, zamanında limanın etrafındaki ticareti artırmak için kullanılmış. Modern fotoğrafla tek fark bu nehir olsa gerek!

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!''