Ameliyatta yapılan büyük hata 2.5 ay sonra ortaya çıktı: Bacağında insan boyunda sargı bezi bulundu

İstanbul'da bir hastanede yapılan ameliyattaki inanılmaz hata 2.5 ay sonra ortaya çıktı. Özel bir hastanede ameliyat olan 65 yaşındaki adamım yarasının 2.5 ayda iyileşmemesine rağmen pansumana gelen sağlık personeli hiçbir şeyden şüphelenmedi. Sonrasında 65 yaşındaki adamın oğlu babasının bacağından 1.5 metrelik sargı bezi çıkardı.

İstanbul'da yaşayan 65 yaşındaki Orhan Öztürk, kangren teşhisi konulunca ameliyat olmaya karar verdi. Öztürk'ün çocukları özel bir hastaneyle operasyon için anlaştı. Yapılan kontrollerde 65 yaşındaki Öztürk'te damar tıkanıklığı tespit edildi ve aynı hastanenin kalp damar cerrahı tarafından anjiyo yapıldı.

Ameliyatta yapılan büyük hata 2.5 ay sonra ortaya çıktı: Bacağında insan boyunda sargı bezi bulundu

Operasyonun üzerinden 2.5 ay geçmesine rağmen Öztürk'ün ameliyat yarası bir türlü iyileşmedi. Hastane personeli eve defalarca pansuman için gelmesine rağmen hiç kimse şüphe etmedi. Nilgün Öztürk babasının yarası morarıp akmaya başlayınca daha fazla dayanamadı. Yarada içeride bir bez parçası olduğunu fark etti. Eline cımbızı alıp çekmeye başladığında ise o ihmal ortaya çıktı.

Ameliyatta yapılan büyük hata 2.5 ay sonra ortaya çıktı: Bacağında insan boyunda sargı bezi bulundu - Resim : 2

DOKTOR SADECE "ŞAŞKINIM" DEDİ

Bu ihmali fotoğraflayıp doktorlarına gönderdiklerinde ise doktorun verdiği cevap “Şaşkınım” oldu. CNN Türk'te yer alan habere göre; Hastane ile görüşmeye gittiklerinde ise hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmediler. Öztürk ailesi o hastane için hukuk mücadelesi başlatmaya hazırlanıyor.

Ameliyatta yapılan büyük hata 2.5 ay sonra ortaya çıktı: Bacağında insan boyunda sargı bezi bulundu - Resim : 3

Ameliyatta yapılan büyük hata 2.5 ay sonra ortaya çıktı: Bacağında insan boyunda sargı bezi bulundu ile ilgili etiketler İstanbul Ameliyat sargı bezi bacak
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.