Amca dehşet saçtı! Husumetli olduğu 2 yeğenini silahla vurarak öldürdü

Bursa'da aralarında husumet bulunan amca, 2 yeğenine kurşun yağdırdı. 19 ve 20 yaşlarındaki gençler hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan eli kanlı amcayı bulmak için çalışma başlattı.

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesi Alaaddinbey Mahallesi'nde, iddiaya göre, aralarında önceden husumet bulunan amca M.G. (50)'nin bağ evine giden yeğenleri Ş.G. (20) ve F.G. (19) ile arasında tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmesinin ardından amca M.G. yeğenlerini silahla vurdu. Kurşunların hedefi olan 2 kardeş kanlar içerisinde kalırken, sesleri duyan çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Amca dehşet saçtı! Husumetli olduğu 2 yeğenini silahla vurarak öldürdü

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan 2 kardeşe yaptığı ilk müdahalesinin ardından Şehir Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 kardeş kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerinden kaçan amca M.G.'yi bulmak için çalışma başlattı.

İHA

Amca dehşet saçtı! Husumetli olduğu 2 yeğenini silahla vurarak öldürdü ile ilgili etiketler Bursa amca yeğenlerini öldürdü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.