Altınkılıç Gıda kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

Altınkılıç Gıda, SPK tarafından onay alarak halka arz sürecine başladı. Bu önemli finansal olayın detayları ve yatırımcıları ilgilendiren ayrıntıları merak ediliyor. Bu çerçevede, 'Altınkılıç halka arz' veya 'Altınkılıç Gıda halka arz ayrıntıları' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, Altınkılıç kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, katılım endeksi durumu ne, hangi bankalarda işlem görecek? İşte, ALKLC halka arz detayları haberimizde...

Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret A.Ş., halka arz için gün sayıyor. Şirketin halka açıklık oranı %30,25 olarak belirlenirken, toplamda 33,88 milyon adet lot dağıtımı gerçekleştirilecek.Peki, Altınkılıç Gıda kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek? İşte, ALKLC halka arz!

Altınkılıç Gıda kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek?

ALTINKILIÇ HALKA ARZ NE ZAMAN?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Altınkılıç Gıda’nın halka arzını onayladı. İzahnamenin yayımlanmasıyla birlikte, halka arzın talep toplama tarihleri ve hisse fiyatı netleşti. Halka arz büyüklüğü 778 milyon TL olarak açıklanan şirketin %30,25'lik kısmı halka açık olacak. Altınkılıç Gıda, 29-30 Mayıs tarihleri arasında talep toplayacak.

ALTINKILIÇ HİSSE FİYATI NE KADAR?

Altınkılıç Gıda ve Süt Sanayi Ticaret A.Ş., hisse başına 22,98 TL fiyat belirledi.

ALTINKILIÇ HALKA ARZ KAÇ LOT VERİR?

Halka arz kapsamında toplam 33,88 milyon adet lot dağıtımı yapılacak. Katılım sayısına göre olası lot dağıtım miktarları şöyle:

  • 2.1 milyon katılım ~ 17 lot (390 TL)
  • 2.5 milyon katılım ~ 14 lot (321 TL)
  • 2.9 milyon katılım ~ 12 lot (275 TL)
  • 3.3 milyon katılım ~ 11 lot (252 TL)
  • 3.7 milyon katılım ~ 10 lot (229 TL)
  • 4.1 milyon katılım ~ 9 lot (206 TL)
  • 4.5 milyon katılım ~ 8 lot (183 TL)
  • 4.9 milyon katılım ~ 7 lot (160 TL)

 

ALTINKILIÇ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Evet, Altınkılıç Gıda’nın halka arzı katılım endeksine uygun olarak gerçekleştirilecek.

ALTINKILIÇ HALKA ARZ

Altınkılıç Gıda, halka arz gelirinin %80-85'ini işletme sermayesinde, %15-20'sini ise planlanan yatırımlar, reklam ve pazarlama finansmanında kullanmayı planlıyor.

Sembol: ALKLC

Halka Arz Büyüklüğü: 778 milyon TL

Halka Açıklık Oranı: %30,25

Toplam Lot Sayısı: 33,88 milyon adet

Altınkılıç Gıda kaç lot verir, halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne kadar, toplama işlemleri ne zaman bitecek, hangi bankalarda işlem görecek? ile ilgili etiketler Halka arz
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.