Altılı masanın adayı Mansur Yavaş mı? Babacan açıkladı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, cumhurbaşkanı adaylığı için Mansur Yavaş'ın adının ön plana çıkmasıyla ilgili konuştu. Babacan, "Altılı masanın cumhurbaşkanı adayı, altılı masanın mutabakatıyla belirlenecek" dedi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Hacı Murad-ı Veli Türbesi Sosyal Tesisinde şehit ve gazi aileleriyle iftarda bir araya geldi. Babacan, iftar öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"ALTILI MASANIN ADAYI ALTILI MASANIN MUTABAKATIYLA BELİRLENECEK"

Babacan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı cumhurbaşkanı adayı olarak göstermesine ilişkin soruyu, şöyle yanıtladı:

"Altılı masada parlamenter sistem çalışan partilerden biri olarak diğer genel başkanlarla varmış olduğumuz bir mutabakat var. O da şu; bu altılı masanın cumhurbaşkanı adayı altılı masanın mutabakatıyla belirlenecek. Bir kararımız daha, seçim dönemine girinceye kadar cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusunda herhangi bir görüşmede bulunmayacağız, herhangi bir fikir beyan etmeyeceğiz. Yani bu konu bugünün konusu değil. Seçimlere biraz yaklaşalım, seçim havasına girelim, o güne kadar zaten adı geçen herkesi milletimiz değerlendirecektir."

 

Altılı masanın adayı Mansur Yavaş mı? Babacan açıkladı! ile ilgili etiketler DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.