Alperen Şengün'den ilk double-double... Houston Rockets kötü, milli pivot iyi gidiyor

NBA'deki çaylak sezonuna iyi başlayan milli pivot Alperen Şengün, Phoenix Suns karşısında 10 sayı, 10 ribaund ile NBA kariyerinde ilk kez "double-double" yaptı. Rockets maçı 115-89 kaybederken 13 maçta 1 galibiyette kaldı. 20 yaşındaki Alperen, performansını her geçen gün arttırıyor.

NBA'de normal sezona dün gece oynanan 7 maçla devam edildi. Houston Rockets forması giyen milli pivot Alperen Şengün'ün "double-double"lık performansı, takımının Phoenix Suns'a 115-89 yenilmesine engel olamadı.

Şengün, 22 dakika süre aldığı maçta, 10 sayı, 10 ribaund ile NBA kariyerinde ilk kez "double-double" yaptı. Phoenix Suns'da Devin Booker ise attığı 26 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı. Rockets bu sonuçla 13 maçta tek galibiyette kaldı. Geçen sezonun finalisti Suns ise 12. maçında 9. galibiyetini elde etti.

TRAE YOUNG'DAN 42 SAYI

Doğu Konferansı'nda Atlanta Hawks, Trae Young'ın 42 sayısıyla son şampiyon Milwaukee Bucks'ı 120-100 yendi. Hawks, alınan bu sonuçla, 6 maçlık galibiyet özlemini sona erdirdi.

Young, 42 sayı, 10 asist ve 8 ribaunt ile oynarken "triple-double" yapmaya da çok yaklaştı. 13 üçlük denemesinde bulunan Young, 8 üçlük ile maçı tamamladı.

Gecenin Sonuçları:

Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs: 114-106

Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks: 120-100

Charlotte Hornets - Golden State Warriors: 106-102

Houston Rockets - Phoenix Suns: 89-115

Oklahoma City Thunder - Brooklyn Nets: 96-120

Denver Nuggets - Portland Trail Blazers: 124-95

LA Clippers - Chicago Bulls: 90-100

Alperen Şengün'den ilk double-double... Houston Rockets kötü, milli pivot iyi gidiyor ile ilgili etiketler NBA Houston Rockets Alperen Şengün
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.