Alper Pirşen: Arda Güler'i Beşiktaş ve Trabzonspor da istemişti ama Ali Koç devreye girdi

Alper Pirşen: "Arda Güler'in en büyük şansı ailesi. Onu koruyup kolluyorlar. Altın yumurtlayan tavuk gibi görmüyorlar, çok olgunlar. Arda öyle bilinmeyen bir oyuncu değildi. Beşiktaş, Trabzonspor ve Altınordu da istemişti onu. Ali Koç devreye girdi ve Arda'yı kulübe kazandırdı. Herkes biliyordu onun yeteneğini. Daha bu sezon başında Trabzonspor Arda için kiralama teklifi yaptı."

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinde Alper Pirşen, 17 yaşına yeni giren yıldız adayı Arda Güler'i Trabzonspor'un elinden kaptıklarını söyledi.

Twitter'da bir sohbet odasında konuşan Pirşen, "Arda Güler'in ailesiyle konuştum. 'Ömer Faruk ile yaşananların ardından siz Fenerbahçe altyapısının imajı için son kalesiniz' dedim. Arda'nın en büyük şansı ailesi. Onu koruyup kolluyorlar. Altın yumurtlayan tavuk gibi görmüyorlar, çok olgunlar. Arda öyle bilinmeyen bir oyuncu değildi. Beşiktaş, Trabzonspor ve Altınordu da istemişti onu. Ali Koç devreye girdi ve Arda'yı kulübe kazandırdı. Herkes biliyordu onun yeteneğini. Daha bu sezon başında Trabzonspor Arda için kiralama teklifi yaptı" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE'NİN 28 ŞAMPİYONLUK BAŞVURUSU NE DURUMDA?

Ali Koç yönetiminin TFF'ye 28 şampiyonluk için yaptığı başvuruda kilit isimlerden olan Pirşen, "Federasyon şu ana kadar cevap vermediği için teknik olarak 28 şampiyonluk talebimizi reddettiklerini söyleyebiliriz" diye konuştu. Pirşen, "Sportif Hukuk İşleri ve Futbol Altyapı'dan sorumlu yöneticilik yapmıştı. 

 Alper Pirşen: Arda Güler'i Beşiktaş ve Trabzonspor da istemişti ama Ali Koç devreye girdi

Alper Pirşen: Arda Güler'i Beşiktaş ve Trabzonspor da istemişti ama Ali Koç devreye girdi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Arda Güler Alper Pirşen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.