Alp Navruz'un yeni dizisi nedir? Kiminle oynayacak?

Star TV ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları'nda rol alan Alp Navruz büyük beğeni topluyor. Oyuncunun yeni projesi belli oldu. Vatandaşlar ise ünlü oyuncunun yeni dizisinin ne olacağını merakla araştrııyor. Peki Alp Navruz'un yeni dizisi nedir? Hangi karakteri canlandıracak? Partneri kim olacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle şöhreti yakalayan Alp Navruz seyircilerin karşısına yeni projesi ile çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncunun yeni rol alacağı dizi herkes tarağından büyük bir merak ile araştırılıyor. Oyunculuğu ile adından söz ettiren Navruz yakışıklılığı ile de büyük beğeni topluyor. Peki Alp Navruz'un yeni dizisi nedir? Hangi karakteri canlandıracak? Partneri kim olacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Alp Navruz'un yeni dizisi nedir? Kiminle oynayacak?

İki sezon süren 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde 'Sinan Egemen' karakterine hayat veren Alp Navruz, son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alıyor.

Birçok dizi ve film teklifi alan Navruz, Üs Yapım'ın TRT 1'de seyirciyle buluşacak olan 'Elimi Bırakma' adlı iddialı projesiyle anlaştı. İlk adı 'Miras' olan dizinin yönetmen koltuğunda usta bir isim Sadullah Celen oturuyor.


'CENK ÇELEN' KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Cumartesi günü çekimleri başlayan, bir gün önce de afiş çekimleri yapılan dizide Alp Navruz, 'Cenk Çelen' karakterine hayat verecek. 'Fazilet Hanım ve Kızları' biter bitmez yeni projesi netleşen Alp Navruz'un bir hafta tatil yaptıktan sonra çekimlere başlayacağı öğrenildi.

Alp Navruz'un yeni dizisi nedir? Kiminle oynayacak? - Resim : 2

Aile bağlarının gücüne dikkat çeken dizide Alp Navruz, büyük bir yemek firmasının sahibi olan zengin bir ailenin Amerika'da okuyan oğlu rolüyle kamera karşısına geçecek. Dizide Alp Navruz'un partnerini ise Alina Boz canlandıracak.

ALP NAVRUZ KİMDİR?

Alp Navruz, 2 Şubat 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Alp Navruz'un bir kız, bir de erkek kardeşi bulunmaktadır.

Oyunculuğa ilkokul sıralarında kendi yazdığı bir tiyatro oyununda oynayarak başladı, sonrasında Altan Erkekli, Cihan Ünal gibi usta isimlerden dersler aldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu.

1.85 cm boyunda ve 80 kilo olan Alp Navruz, modellik ile kariyerine başladı.

Yüzme ve okçuluk sporu ile ilgilenmektedir.

Yazı yazmayı çok seven Alp Navruz, şiir ve öyküler yazmaktadır.

Modellik yapan Alp Navruz oyunculuk eğitimi alarak ilk kez Ceberrut sinema filmiyle oyunculuk kariyerine adım attı, daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde Berke rolü ile ilk dizisinde yer aldı.

2017 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan, başrolü Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu, Deniz Baysal, Mahir Günşiray, Çağlar Ertuğrul, Tolga Güleç, Alp Navruz ile paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan Egemen karakterini canlandırıyor.

Alp Navruz'un yeni dizisi nedir? Kiminle oynayacak? - Resim : 3


FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2017 – Fazilet Hanım ve Kızları (Sinan Egemen) (TV Dizisi)

2016 – Arkadaşlar İyidir (Berke) (TV Dizisi)

2015 – Ceberrut (Mert) (Sinema Filmi)

FAZİLET HANIM VE KIZLARI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Fazilet yalıdan herkesin hayatını değiştirerek çıkıyor!
Hayatının gerçeğiyle yüz yüze kalan Yağız için tüm dengeler değişirken diğer yandan Hazım, Sinan’ı yok sayar. Gerçeklerin yarattığı kargaşadan fırsat bulan Selin köşe bucak polisten kaçsa da yaklaştığı hazin son kaçınılmazdır. Fazilet geçmişinin karanlık yüzleşmesini farkında olmadan Hazan’ın şahitliğinde yaparken, Hazan öğrendikleriyle alt üst olur.

Gerçekleri öğrenmek isteyen Gökhan’ın Kudret ve Yasemin’in peşine düşmesi Yasemin için büyük tehlike olur. Sahip olduğu her şeyi kaybeden Yağız sona gelmişken, Fazilet kızları için bunca zaman yapamadığı anneliğini yapmaya hazırken, Yağız öğrendiği gerçeğin acısı ile her şeyi arkasında bırakmaya kararlıdır. Hazan Yağıza kendini anlatabilmek için var gücüyle uğraşırken ayakları onu kendi gerçeğine götürür. Fazilet ise hırsıyla girdiği yalıdan dersini alarak ve kendi kızları dahil elinin değdiği herkesin hayatını değiştirerek çıkacaktır.

Alp Navruz'un yeni dizisi nedir? Kiminle oynayacak? ile ilgili etiketler Alp Navruz yeni dizisi nedir hangi karakter
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.