Almanya Türkiye geniş maç özeti izle 3-3!

Almanya Türkiye maç özeti izle! Almanya ile Türkiye A milli takımları hazırlık maçında 3-3 berabere kaldı. Bu muhteşem maçın geniş özeti ve golleri haberimizde…

Almanya Türkiye maç özeti izle! Türkiye A milli takımımız hazırlık maçında Almanya ile Köln’de 3-3 berabere kaldı. İlk yarısı 1-0 Almanya lehine sonuçlanan mücadelenin son anlarında gelen golle Türkiye A milli takımımız mücadeleden 3-3 beraberlikle ayrıldı. Almanya Türkiye maç özeti ve gollerini haberimizde bulabilirsiniz.

Almanya ile Türkiye A mili takımları Köln’de oynanan hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı Julian Draxler'in 45. dakikada attığı golle Almanlar'ın 1-0’lık galibiyeti ile sonuçlandı. İkinci yarıda muhteşem bir oyun ortaya koyan A millilerimiz Ozan Tufan ile skoru 1-1'e getirdi. Almanya, Florian Neuhaus ile 58'de bir kez daha öne geçerken 67. dakikada Efecan Karaca skoru 2-2 yaptı.

Almanya, 81. dakika Luca Waldschmidt ile 3. kez öne geçmesine rağmen uzatma dakikalarında Kenan Karaman’ın golü ile 3-3’lük beraberlik geldi.

Türkiye A milli takımımız 11 Ekim Pazar günü Uluslar Avrupa Ligi'nde Rusya ile Almanya ise 10 Ekim Cumartesi günü Ukrayna ile karşı karşıya gelecek.

Almanya Türkiye geniş maç özeti izle 3-3! ile ilgili etiketler Almanya Türkiye Maç özeti geniş özet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.