Alkollü araç kullanan şarkıcı Berkay 2 yıl trafikten men edildi

Şarkıcı Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin ile birlikte gittiği eğlence mekanından çıkışta alkollü bir şekilde direksiyon başına geçti. Takıldığı trafik çevirmesinde alkolmetreyi üflememek için polisle tartışan Berkay 2 yıl trafikten men edildi.

Berkay Şahin, önceki akşam eşi Özlem Ada Şahin ile eğlenmeye çıktı. Mekanda alkol alan şarkıcı, mekan çıkışı direksiyon başına geçti. Maslak'ta polis çevirmesine takılan Şahin'in olay çıkardığı öne sürüldü. Arabayla kaçmaya çalışan Berkay'ın çabası başarısız oldu.

2 YIL TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Söylemezsem Olmaz'da yer alan habere göre, seyir halindeyken polisleri gören şarkıcı, çevirmeye girmek istemedi. Alkollü olan Berkay'ın polis memurlarıyla da tartıştığı ve o görüntülerin emniyette bulunduğu söylendi. Şarkıcı, alkollü araç kullandığı için 2 yıl trafikten men edildi. Şarkıcı ve eşinin aracı olay yerinde bırakarak uzaklaştığı da konuşulanlar arasında.

berkay şahin


DAHA ÖNCE DE ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMIŞTI

Geçtiğimiz yıllarda da alkollü bir şekilde araç kullanırken yakalanan şarkıcı, "Alkollü araç kullanmam çok saçma. Büyük hatalıyım zaten ama kısa mesafe sürdüğüm için sıkıntı yok" demişti.

 

Alkollü araç kullanan şarkıcı Berkay 2 yıl trafikten men edildi ile ilgili etiketler Berkay Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.